Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #140500

Gunnar P?
Fy f-n vad allt känns trist just nu. Det var inte skoj att se TV 4:s bilder på Esko, även om de var osmakliga. Han är pressad och konstigt vore väl annars. Jag undrade där jag låg i tv-soffan och verkligen kände för Ove, Janne, Djoosen, Sjödda och alla de andra med genuint Brynäshjärta; vad fan gör Gunnar Persson egentligen? Här höjs röster om Esko Nokelainens avgång, och visst - han har huvudansvaret och får följdaktligen bära hundhuvudet, men återigen ställer jag mig frågan; vad fan gör Gunnar Persson? Hans huvudsakliga uppgift är att coacha backarna. Coacha backarna? Såhär långt har våra backarna tillhört de absolut sämsta i serien! Okej att de flesta har stor rutin, men om Gunnar Persson överhuvudtaget ska vara i båset så borde väl även den mannen ta lite ansvar?! När det går bra för BIF så sticker han ofta fram sitt huvud och säger något rappt, men nu då, när vi har förlorat nio raka? Finns han med överhuvudtaget!?

Jag tror faktiskt, i alla min upphetsning och frustration, att en omstrukturering i båset vore på sin plats. Ut med Gunnar och in med någon rejäl j-vel som backup till rutinerade Esko. Och tyvärr. Jag gillar Esko Nokelainen skarpt, men förlorar vi någon/några matcher till måste något göras. INNAN det är försent. Och då tror jag ett tränarbyte måste till, annars får jag se Björklöven - Brynäs här i Umeå senare i vår, och det vore en fruktansvärd upplevelse.
Och alla ni som kan gå på matchen på tisdag, ÅK DIT! STÅ UPP och älska vårt Brynäs! Det är nu vi måste visa vilka supportrar vi är!!
Kommentera