Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #140604

Sv: Gunnar P?
Bright:
Tror du är inne på något intressant där, Bright. Har du sett matchningen i båset? Gunnar är officiellt den som coachar och får in rätt gubbar på isen. Esko "tillrättavisar" när det inte går som han vill för han är CHEF. Sundlöv har INGENTING att säga till om.
Sundlöv, förresten. Delvis målvaktstränare, delvis SPORTMUPP. skall han sparka sig själv, eller hur länge skall han vara målvaktstränare om det går dåligt. I den här takten kommer Brynäs att släppa in fler mål än förra säsongen när Asplund i allas ögon var skitdålig! Det är för många hål i RAMEN, Sundlöv!

För spelarna under match blir det förvirrat när Gunnar säger en sak och Esko en annan. Förvirring bland spelarna är inte ett bra utgångsläge eller förutsättning för en bra prestation när läget kräver stordåd.
Är det Eskos förvirrade ledarskap som ligger bakom 9 (Huge!) raka torskar? Det kan vara en förklaring.
Förvirring råder... spelet haltar... nio raka...
FÖRVIRRAT LEDARSKAP!?

Tror däremot att om man skall göra något (tränarbyte, spelarbyte)skall man göra det NU. Det tar nämligen tid att vända på en oljetanker av Brynäs storlek. Av någon konstig anledning står det en massa om Änglarna i dagens tidningar. En äckligt skrämmande likhet finns mellan utvecklingen (ja, kanske snarare avvecklingen) av de båda tidigare framgångsrika föreningarna.
Det kanske är enda sättet att få någon ordning på skutan...
Ner i allsvenskan, trimma organisationen, ta bort alla "gratisätare" i ledningen, satsa med nya krafter och kom igen a la Malmö FF!?
Kommentera