Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #141381

Sv: Bäckström har gått under jorden!
Lilljanne:
Tycker du berör en intressant sak här. Skulle faktiskt vara kul att se ngn form av sammanställning av ALLA sponsorspengar som kommit in samt från vilka företag etc. Kunde man sen få samma
uppgifter från övriga ES-lag kan man ju göra en jämförelse och se hur vi ligger till i förhållande till dessa. Nu vet jag inte om dessa uppgifter kan räknas som offentliga handlingar, skulle inte tro det, men tanken är inte dum.
Håller med om att ledningen är nog så kompetent som ngn annans. Är inte så insatt i styrelsearbetet men att en "sparkad"
kommunstryrelseledamot går direkt in i styrelsen behöver ju iofs inte vara ngt negativt. Tror att det är bra att ledningen består av folk från både näringslivet och politiken eftersom det borgar för ett bredare kunnande när det gäller att få ut max av arbetet.
Att vi inte verkar ha pengar just nu är ju lite jobbigt när vi som mest behöver dom. Annars tycker jag ekonomin skötts ganska bra.
Efter alla s.k skatteaffärer har man lyckats komma på rätt köl igen.
Orsaken till dagens pengabrist tror jag till en del ligger i att det nog inte var billigt att behålla t.ex Soling och Mårtensson, ngt man var väldigt mån om att göra. Anger, Miettinen, Ram och Laitinen var nog inte heller gratis direkt.

Jonas Stöpgeshoff? Jaa, med dagens ekonomi kanske det blir ngt liknande vi får nöja oss med.
Näe, bättre upp säger jag. Det vi behöver är framförallt en back, typ Tuulola, *får ngt drömskt i blicken*, som rensar undan med pondus och sprider lugn i försvaret, en som spelar enkelt, helt enkelt(!), ngt som för övrigt väl är det svåra.
Lutar väl åt att det blir ngn på artistkontrakt eller inhyrning.
Men var hitta en sådan till ett rimligt pris?
Ja, säg det men man jobbar nog på saken för högtryck och är övertygad om att det dyker upp ett namn när som helst...
Kommentera