Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1483832

Sv: Brynäs IF vs Färjestad BK - Semifinalserie.

atilla och Gurra88:

Detta står klart och tydligt i regelboken för HS: "Klagomål eller åsikter om raderade inlägg raderas omgående. Kontakta moderatorerna istället."

Vill ni lämna synpunkter så får ni alltså kontakta mig privat.

Egentligen ska jag radera båda era senaste inlägg, allt enligt regelboken. De får stå kvar den här gången men nu vet ni vad som gäller om ni vill framföra något om moderatorarbetet.

Men jag kan säga att jag alltid försöker hålla samma nivå på min bedömning, jag utgår från regelboken helt enkelt. Sedan kan det vara så att vissa olämpliga inlägg blir kvar en längre tid då jag inte är inloggad precis hela tiden, vissa inlägg tas bort i efterhand då jag ser dem. 

Det är inte helt enkelt att vara den som ska hålla ordning i den här boken, vad jag än gör så är det någon som är missnöjd eller känner sig orättvist behandlad. Det kommer alltid vara så och det får jag leva med. Det jag kan säga är att om man sköter sig och håller sig sansad i forumet så kommer man inte få sina inlägg raderade, jag raderar inte regelrätta inlägg. Ingen rök utan eld. 

Sedan är inte jag någon paragrafryttare, jag förstår att folk blir besvikna och förbannade ibland. Jag blir det själv. Men som det har sett ut här ikväll så måste jag vara stenhård, annars spårar det ur fullständigt.

Men som sagt, kontakta mig privat om ni har något mer att framföra eller vill diskutera detta vidare.

Kommentera