Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1483839

Sv: Brynäs IF vs Färjestad BK - Semifinalserie.

Clarence:" Ja, nu blir det säkert 1-4, som bäst 2-4 i matchserien. Tragiskt nog.

 Man känner starkt för laget  och att det aldrig längre tycks gå få till en riktig framgång i ett slutspel.

 Jag trodde bara på kvartsfinal så de har ju överträffat detta, men om klubben med ledare, tränare och spelare upprepat går ut med en bestämd och uttalad målsättning om SM-final och guld och sen inte förverkligar detta kan man inte kalla det annat än ett misslyckande. Och ett självvalt sådant."

Hm, såklart att vi fortfarande kan ta FBK, vi tröttar ut dem om vi ligger på som vi gör och kanske vi får utdelning i längden. Om sedan domarna kan ta utvisningar även på FBKare i matchserien så ökar chanserna ytterligare, igår borde de givetvis ha haft minst lika många som vi.

Att ens tippa utgången av denna serie känns fortfarande omöjligt och vi ska inte kasta yxan i sjön ännu. Sen kan man ju klaga på målsättningen om den inte infrias men det finns ju liksom bara ett lag som kan vinna och alla andra är förlorare. Så om vi missar guldet så är det givetvis ett misslyckande men vi har i alla fall gett det ett allvarligt försök och som jag ser det så här långt så har Brynäs verkligen visat att det inte bara var tomt prat att snacka om guld.

Hur än detta slutar så kommer jag att vara otroligt stolt över var laget presterat oavsett om det blir en säsongsavslutning med eller utan guldhjälmar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs Färjestad BK - Semifinalserie.
arnio: Ja, men så är ju inte du som alla andra heller.
Kommentera