Brynäs IF

725321 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #150669

Sv: Fall framåt eller..
God morgon gubbar, det ar ju inte precis totalkul att kolla in resultaten fran igar och se Lulea-BIF 2-1. Efter varje nederlag ar man saker pa att bottenpunkten ar nadd, men det ar den alltsa inte. Jag undrar om Flygvapenprojektet kommer att lyckas. Jag har borjat undra om inte gordo och det ganget har ratt. Utan att ta stallning till Eskos kvaliteter som tranare sa verkar det ju onekligen vara sa att det system han vill spela efter inte fungerar. Krampen och det daliga sjalvfortroendet kanske har sin botten i att spelarna inte far spela sitt vanliga spel, aka i de vanliga bagarna. Att nagot ar mycket, mycket fel i laget ar ju fullstandigt uppenbart for alla vid det har laget. Jag tvivlar inte en sekund pa att spelarna ger allt i matcherna--men vad hjalper det nar man inte spelar med ett system som man kan producera i?

Jag ar inte den som brukar ha brattom att foresla tranarbyte, men jag menar att det kansek ar dax att ta den diskussionen nu.

Beklagar att svenska vokaler saknas. Jag vet att det ser ut som om Tor och Arne Tiberg hade skrivit det har men det ar det alltsa inte...
Kommentera