Brynäs IF

724717 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #153814

Sv: Insamlingen!
westerlind mfl: Några snabba svar på Dina frågor:
1. Jag tror inte styrelsen har problem med att Lyck står som ansvarig för PG-kontot. Jag är rätt säker på att Lyck har tillräcklig integritet i förhållande till styrelsen för att undvika problem.
2. Insamlingen ska marknadsföras som precis vad den är, nämligen en medlemsinitierad kampanj som huvudsakligen kommer att samla in pengar från medlemmar och supporters. Om sponsorerna vill delta är ju det bara desto bättre.
3. Det är en god idé att ha ytterligare en Gävlebaserad person med i ledningen. Jag sitter själv i Göteborgs skärgård, så det kan bli problem. Har någon ett bra förslag på en andra person? KEB på GD? På det sättet skulle vi också kunna ta hand om den andra goda idén--att ha ett diagram som visar hur kapitalet växer.

Jag har inga färdiga, fixiga lösningar men nog vore det skräp om vi inte kunde organisera en medlemsdriven insamling som vi alla känner att vi kan lita på och som kan dra ihop en hel del friska slantar som stöd till spelarköp? Det här är ju faktiskt ett tillfälle för oss alla att skapa litet verkstad och inte bara snack.
Kommentera