Brynäs IF

725320 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #155884

Sv: Inför omstarten
Huge:
En SK som köper att år efter år erhålla minskade resurser relativt omvärlden har på sitt ansvar att markera detta gentemot styrelsen. De vindarna har inte blåst i Brynäs! Vem har tagit på sig ANSVARET att vara obekväm gentemot styrelsen för Brynäs bästa?
INGEN!
SK och styrelsen består av en samling herrar som suttit nöjda med sina kort, hur obegripligt det än låter! Det är status att sitta i Brynäs styrelse och kommittéer och dit kommer man bara om man känner rätt folk och klappar varandra i ryggen (läs Berg!).

Tror du verkligen att de nu plötsligt och som av en händelse kan bli flexibla och kompetenta nog för att ändra sitt agerande? Mycket tveksamt, Huge!

Insamling är tydligen på gång via Brooklyn Tigers försorg.
Det är bra!
Lobbade själv i ett tidigt skede för ett "Gästrikeuppror" om du kommer ihåg det.
Problemet med insamlingar är att det enligt Skattemyndigheten kan bli knepigt med beskattningbiten om man står för en sådan insamling (via tex ett pg-konto) som privatperson.
Vad är då lämpligare än att en organisation som Brooklyn Tigers står bakom ett föreningskonto för en insamlingskampanj vid namn "SM Guld nr 13"!

Snacka om goodwill!

Sedan en liten tanke om kunnande och värvningar:
Samtliga av de namn du räknar upp är elitetablerade spelare.
Rätt säkra kort om man säger så. De konkurrerar med de andra klubbarnas värvningar av elitetablerade spelare och där är Brynäs i vanlig fall som bäst tvåa på pucken.

Vart tog kompetensen vägen att hitta halvfabrikaten, de där snuskigt duktiga talangerna, du vet?
Det som var Brynäs ADELSMÄRKE en gång i tiden!
Då krävs det en annan sorts KOMPETENS än vad som finns i dagens SK!

Det finns egentligen bara ETT PROBLEM med dagens Brynäs!

Det saknas opposition!
Med tanke på insomningen är det livsfarligt för den gamla damen.

Jag har dock en stark känsla av att det börjar torna upp sig mörka moln i kulisserna.
Det gäller att ha ett starkt hjärta och sinne för dramatik desto närmare ÅRSMÖTET vi kommer... speciellt för VALBEREDNINGEN och styrelsen! Vilken RYSARE det kommer att bli...
Kommentera