Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559046

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: De visade många situationer där Franson låste fast motståndare i egen zon. Det hade du vetat om du hade orkat vara vaken hela matchen... ;)

Självklart syftade inte expertens beröm till en enda situation. Det var uppenbart, eftersom han bedömde vad matchbilden fram tills dess berodde på och matchbilden syftar inte bara till en specifik situation. Som om det inte vore nog berömde ju experten även flera andra backar, som inte var involverade i situationen (den enda situationen som du tror att han syftade på) vilket onekligen är ytterligare ett bevis på att berömmet inte gällde en enda situation...

Förresten, häromdagen frågade du hur en hockeyspelare kan utnyttja sin storlek/styrka förutom genom att tacklas. Att låsa fast motståndare längs sargerna är ett annat sätt. Off topic, konstaterar jag även att det är en disciplin där Brynäs nuvarande backar är alldeles för dåliga, och där Franson var totalt överlägsen övriga Brynäsbackar.

Och nej, när sportchef Sundlöv menar att Fransons inställning var mycket bra, hävdar du minsann att Franson bara var här på semester... Ser du verkligen inte skillnaden i era utlåtanden?

Rumpelstilskin: Ja, man börjar ju undra, men eftersom jag vet att Gurra inte är stationerad i Gävle så känns det osannolikt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Mm men de kommenterade just en viss situation, men du såg inte matchen så oerhört svårt för dig att veta. Märkligt att man inte fick något inlägg från dig under matchen igår? Vem försöker du lura?

Kommentera