Brynäs IF

723837 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559063

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: "Det är för övrigt extra kul att se Franson briljera i NHL, med tanke på hur mycket skit han fick av somliga under sin tid i Brynäs. Han visar klassen."

Här är första inlägget i denna tråd. Du får väldigt gärna hävda att det inte är riktat mot främst mig då det är framförallt vi som diskuterat i ämnet. Men då är du ju bara löjlig.. Du får fortsätta att provocera, men ganska lönlöst då jag inte bryr mig. Hans insats i NHL går inte jämföra med hans misslyckande här.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: " Hans insats i NHL går inte jämföra med hans misslyckande här."

Om man nu utgår ifrån att din måttstock gäller för vad ett "misslyckande" är, så är det väl isf bättre att titta på vårt guldlag.
Det var ju det sämsta Sundlöv nånsin ställt på isen, vilket kanske säger nåt om din (o)förmåga att bedöma kapaciteten på spelare eller lag.
I övrigt går det utmärkt att jämföra dina insatser härinne med dom du presterat i Modoboken.
Totala misslyckanden på båda ställena, skulle jag vilja påstå.
Och dom lär nog fortsätta, är jag rädd för...
Kommentera

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: Det var riktat mot de som gav Franson skit i Brynäs. Om du känner att du gav honom skit, så var det riktat till dig.

Idag skrev jag så här:

Natten till idag tog Toronto en övertygande 6-0-seger mot Montreal.

Franson gjorde också en övertygande insats och gjorde en assist. Lite kul att expertkommentatorn pekade ut Torontos fysiska överlägsenhet i egen zon som den största skillnaden mellan lagen, och pekade ut Phaneuf, Franson och en till back som de som utgjorde skillnaden.

Jag förstår inte riktigt varför du känner dig jagad av det inlägget. Mitt intresse för Fransons framfart i NHL har ingenting med dig att göra.
Kommentera