Brynäs IF

725417 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1620776

Sv: A propósito de nada

Peja: TJ har väl kört en enmanshow i ett par år nu så jag tror inte det spelar någon roll vilka andretränare de kör eller vilket vagt mandat de har. Med all respekt för Dackell och Molin, men jag har oerhört svårt att se det långsiktiga tänket med nuvarande tränartrio.
Ponera att Melin kommer efter denna mellansäsong så sitter han med assisterande utan vare sig tränarkompetens eller erfarenhet, vet inte riktigt om han köper det rakt av...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Ja, TJ kommer att fortsätta bestämma i princip alls, men det är ändå viktigt att ha bra assisterande tränare. Som du säger hade det dock varit ännu viktigare med en annan typ av huvudtränare, typ Melin. Med dessa assisterande tränare är inte Melin något alternativ, samtidigt som det heller inte kommer att vara ett alternativ att sparka TJ om säsongen går åt skogen och låta assisterna ta över. Jag är väldigt skeptisk till detta.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss:
Alla fyras kontrakt går ju ut nästa år...bara Pecka har kontrakt 15/16 ???
Risken för en limbo-säsong är överhängande
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Huss: Med mina begränsade tränarerfarenheter har jag svårt att se vad Dacke och Molin ska tillföra. Vi hade ju en ok backcoach i Gunnar P, men där skar det väl sig i ledarstaben. 

Varför är det sååå svårt att ta in en erfaren ass tränare med ansvar för backsidan??

Med all respekt för Sundlöv så har jag svårt att se att detta kommer bli rätt.

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Håller med dig helt. Sen känns detsom att man åter igen missar den defnsiva biten. Vem skall ansvara för backarna och defensiven? Visst var Dackell en duktig defensiv forward, men det byggde ju mer på hans spelsinne än på något man kan lära ut liksom.
Kommentera