Brynäs IF

725350 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1620779

Sv: A propósito de nada
EskilstunaLasse: Med tanke på att Janne Larsson ansvarade för backcoachningen förra året så undrar man verkligen. GP var väl lite för stark personlighet och hade för mycket egen vilja för att passa ihop med TJ. Melin är en betydligt mer lyhörd person och därför passade de bättre ihop.
Ser dock en styrka med Dackell och Molin, bara en känsla förvisso, men jag tror att de är bra ur coachningssynpunkt. Bägge är engagerade och snackar med spelarna under matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: "Ser dock en styrka med Dackell och Molin, bara en känsla förvisso, men jag tror att de är bra ur coachningssynpunkt. Bägge är engagerade och snackar med spelarna under matchen."

Ja, på Molin låter det väl som att just den biten är ngt han och Dackell kommer att bidra mest med. Ser ärligt talat inte vitsen med att plocka in nån assisterande utifrån när vi har egna förmågor som dessa två herrar.
Känns lite som att den gamla vanligt tron att gräset är grönare på andra sidan staketet ligger till grund för hur många resonerar.
Att ta in nåt utifrån vore dessutom att frångå tänket med kontinuitet även på ledarsidan, även om jag inte utesluter att man letar externt när det gäller just sportchefsposten.
Skulle inte förvåna mig om det Rodrigues redan varit inne på stämmer.
Nubben visade tydligen stort intresse initialt men dementerade sen kraftigt när han pressades lite mer. Har ju ibland visat sig vara ett säkert tecken på att dementin bara är en rökridå.
Eller så försöker man även här att leta internt, frågan är bara om vi har nån som har både kunskaperna och är villig?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Olden spelar i Norges lag för er som vill se, SVT 2.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Ja det lär behövas för TJ är ju ingen matchcoach direkt. Det var väldigt passivt i Brynäsbåset många gånger under den gångna säsongen.
Kommentera