Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1620799

Sv: A propósito de nada
Huge: Varför skulle Molin och Dackell vara bra assisterande tränare? De saknar (nästan) helt erfarenhet av detta. Om du tror att det är samma sak att vara spelare som tränare, så tror du fel. Det hade varit vettigare att göra Gällstedt till assisterande tränare, än att göra Gällstedts assisterande J20-tränare (som dessutom knappt hann börja med det uppdraget innan han blev promotad till A-laget) till assisterande tränare i A-laget.

Stor erfarenhet av ledarroll på elitnivå, tränarutbildningar och ledarskapskurser är rimliga krav på någon som ska vara assisterande tränare i Brynäs A-lag, tycker jag.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Eftersom TJ kommer att fortsätta med sin linje och sköta mkt själv så behövs det ingen/inga överkvalificerade asstränare. Dackell och Molin tror jag är fullt kapabla för de sysslor dom är tänkta att utföra, huvudsakligen att assistera vid coachning under match. Nåt som väl Dackell dessutom redan provat på i A-laget.
Nä, dina farhågor känns lite överdrivna i det här fallet.
Ligger nog dessutom ekonomiska skäl bakom lösningen, då det kostar en del att anställa ytterligare krafter utifrån.
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Peja: jag ser heller ingen vits med Molin och Dackell som assisterande. Ska det nu inte in någon ny huvudtränare måste det ju rimligtvis vara prioritet på att ta in någon som kan styra upp det defensiva spelet. 

Nä, detta förstår jag mig inte på.

Kommentera