Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1621177

Sv: A propósito de nada

Peja: Jag tycker att Ahlsenfelt helt klart förtjänade MVP. Han var mycket viktigare för Leksand än Ullmark var för oss. Vi hade trots allt en riktigt bra andremålvakt i Anton Forsberg, medan Leksand var ihåliga utan Ahlsenfelt. Nu är omröstningen för grundserien och då kan man inte slentrianmässigt plocka någon från SM-guldvinnarna. Även om Jocke Lindström kanske var seriens bäste spelare så kan man inte säga att Skellefteå stod och föll med honom som Leksand gjorde med Ahlsenfelt.

För att kunna bli MVP krävs väl att laget också gör en rejäl bedrift. Skulle Slovenien ta sig till semifinal i VM är det inte alls otänkbart att Kopitar skulle vinna priset.

Nej, Hersley var inte bäste back, men vad fasen. Han slog ett rekord och var riktigt bra. Fair enough. Ska du uppröras kan du fundera på varför Kylington var nominerad till årets junior. Det är det absolut största skämtet. Han platsade inte bland de backar som kom till Junior-vm. Han var inte ens förstavalet i U-18 där ledningen hellre tog in Aho från Skellefteå, vilket troligen inte ens var Skellefteås bästa juniorback. Hägg, Ludwig Byström och några till backar hade också kunnat vara aktuella, men man valde Kylington???

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

J F K:

Alla vet ju min lagtillhörighet men detta måste jag bara applådera åt. Hoppas verkligen fler lag hänger på.

Respekt !

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
En trevlig helg till alla er som tagit ledigt imorgon också:) idag peggar jag upp med mina nya Brynäspeggar, kan bara sluta med bravur;-)
Kommentera