Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1622345

Sv: A propósito de nada
Kollade lite på Cmore och Gefles match. Då slog en sak mig: Tjänar Brynäs på om Gefle åker ur Allsvenskan? Tänker att en hel del sponsorer drar sig ur och istället går över till BIF. Eller fungerar det så enkelt i praktiken?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Från och med nästa säsong är det väl meningen att Gefles nya arena på Sätraåsen ska vara färdigbyggd. Då kommer de att ha en mer samarbete med Brynäs. Det finns mycket att tjäna på ett utökad samarbete vad gäller gemensamma ytor runt arenorna. Och Gefles hemmamatcher på Sätraåsen kommer ju per automatik betyda att tusentals personer rör sig vid Läkerol Arena, vilket kommer att ge Brynäs möjlighet att marknadsföra sig och sälja prylar. Dessutom är Gefle (just nu) en så pass ekonomiska liten klubb att man knappast kan betrakta GIF som konkurrenter till Brynäs. Jag tror att Brynäs tjänar på att Gefle hänger kvar i Allsvenskan, men visst, om Gefle skulle växa sig riktigt starka med den nya arenan och skapa ett stort drag runt deras lag, så kanske maktförhållandet mellan klubbarna skulle förändras på ett sätt som vore negativt för Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Har i flera år suttit och hoppats på att de ska åka ur. Tror det skulle gynna Brynäs. Både sponsor- och publikmässigt.
Kommentera