Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1622350

Sv: A propósito de nada
Peja: tycker ide'n om att klubbarna kan leva i symbios mest låter som ett önsketänkande tyvärr. Brynäs har ett mkt starkt varumärke på nationell basis medan Gefle mest förvånar folk med att envisas att hänga kvar. Lokalt kanske styrkeförhållandena ser lite annorlunda ut men att det skulle säljas Brynäsprylar i samband med Geflematcher låter lite långsökt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Jo, det är väl lite önsketänkande som kommer naturligt när man håller på både BIF och GIF, men det här med samarbete är inte önsketänkande. Klubbarna kommer att ha gemensamma lokaler och parkeringar, och då blir ju utgifterna för dessa också gemensamma.

Och Brynäs borde kunna tjäna pengar i samband med Gefles matcher. Särskilt de där det kommer 6000-7000, vilket de kommer kunna bli mot de största klubbarna. Läkerol Arena kommer trots allt ligga precis bredvid, och Brynäs borde ju rimligtvis kunna sälja både mat och öl innan fotbollsmatcherna om flera tusen ändå nästan har vägarna förbi. Lunchbuffén i Läkerol Arena är väldigt populär och folk känner alltså redan till restaurangen. Och det borde ju nästan vara omöjligt att inte sälja något alls i Brynäshopen om tusentals personer ändå har vägarna förbi. Det kommer att bli en naturlig tillströmning av folk i samband med fotbollsmatcherna som det inte hade blivit annars. Och även om alla inte köper något, så blir de 'påminda' om Brynäs varje gång de ser Läkerol Arena.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Brynäs kan kanske snacka upp nåt öltält..
Kommentera