Brynäs IF

724348 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1622939

Sv: Gavlerinken

micke:Läge för att göra en insats. Förslagsvis: Brynäs skänker 50:- för varje betalande barn på matcherna. Det ger både goodwill och kan även ge ett större intresse för Brynäs i framtiden.

De stora vinnarna blir givet alla de barn som är i stort behov av hjälp.

50-lappen, tjänar man ändå in på godis, korv och dricka...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gavlerinken
EskilstunaLasse:"Förslagsvis: Brynäs skänker 50:- för varje betalande barn på matcherna. Det ger både goodwill och kan även ge ett större intresse för Brynäs i framtiden.

De stora vinnarna blir givet alla de barn som är i stort behov av hjälp.

 

50-lappen, tjänar man ändå in på godis, korv och dricka..."

Varför i hela friden skulle det köpas med korv och glass för att Brynäs skänker 50:- per barn som köper biljett?

Kommentera

Sv: Gavlerinken

EskilstunaLasse:

Samarbetet med UNICEF kan man ju läsa om här www.brynas.se/mot-brynas-if/brynasifunicef. Jag vet inte om idén är att direkt skänka pengar i föreningens namn är grundbulten utan det är snarare att BIF avsätter drygt en mille/säsong för att nå barn och ungdomar utanför isen, i mer sociala avseénden. Ung. som ett "Spola kröken"-projekt i Brynäs namn. Om man skänker 50kr av barns biljettpriser till UNICEF blir det ju indirekt barnens föräldrar som pröjsar. Bättre att då och då sänka priset med 50 spänn. Men det kommer förmodligen bli mer direktriktade insatser på skolor och fritidsgårdar, vilket kan verka konstigt då idag, i dagens Gävle, en fotbollsklubb som GIF säkert hade nått större framgång. En sak vi säkert kommer få se efter dessa fem år är en C-hall på Sätrahöjden.

Kommentera