Brynäs IF

725321 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #162554

Sv: Slut på pengarna?!
Med en dåres envishet kommer åter mitt krav på att Berg skall ta sitt pack och dra!
Med ett guld 99 borde det inte ha varit svårt att skaffa en bra ekonomi, sponsorer borde ha varit lättbearbetade osv!
Vi fick ju läsa att utdelningen från NHL skulle bli bra i år då inte så många europeer försvann dit, alltså måste Mårtensson gett ett kapitaltillskott! Utbildningsbidragen för Olsson, Rudslätt gav väl också något!
Sanningen är att Brynäs är misskött till den milda grad vad jag kan förstå. Det måste ligga en gravad hund nå´nstans - hur mycket pengar har gått till Berg Management, vilken lön har Berg, med alla konstuerade funktioner, idag (hur ser fallskärmen ut?, nu har han ju anställt sig själv och smitit undan från en vald position), hur mycket har arenaprojektet egentligen kostat (det bidde ju inte ens en tummetott), vad kostade den vidriga behandlingen av Bisset i anseende och sponsorbortfall? Frågorna är många, vart skall dom ställas - Berg besvarar inte brev, vet jag av egen erfarenhet, nye ordf har väl hört till skaran anpasslingar annars hade väl inte Berg godkänt honom som efterträdare, så det lär väl inte gå att hoppas på några ändrade attityder där.
Situationen i Brynäs är krisartad, det krävs rejäla tag och nyordning för att leda den gamla damen rätt.
Tänk så framsynt Anders Feltenmark var som ville ha bort Berg i tidigt skede, när han misslyckades med detta, startade den kris som vi så tydligt och smärtsamt får uppleva idag.
Jag kan bara instämma med Tony R att något måste göras om inte förr så på årsmötet, men det är ju för fa´n ett drygt halvår bort. Finns det inte samma sponsormakt i Brynäs som i Enköping där sponsorerna tvingade styrelsen att avskeda klubbdirektören - inse fakta, med den här ledningen blir det inget sponsorstöd, förtroendekapitalet är lika tomt som Brynäs börs!
Kommentera