Brynäs IF

725320 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #162566

Sv: Slut på pengarna?!
Om vi skall snacka strikt ekonomi så har jag en del funderingar som tål att tänka på. Ledningen har säkert gjort en del missar bl.a vad gäller sponsorsbiten men man jobbar tydligen på det hela och allt kan göras bättre. Efter ett par års kraftiga underskott, mest pga skatteaffärerna lyckades man äntligen med att få ekonomin någorlunda i balans, dvs ungefär plusminus noll. Inför detta år har man för att kunna hänga med i lönekarusellen och få hit bra spelare antagligen sett sig tvungna att till viss del skuldsätta sig med lån. En gissning är att ca 75% av de 4 miljonerna är lån, resten eget kapital. När man snackar om att det inte finns pengar till nya spelare är det dessa lån som lägger hinder ivägen. Pengar finns naturligtvis men dessa måste väl användas till de löpande utgifterna (löner, planhyra, administration etc). Nu är jag ingen expert på den här biten utan detta är min egen lekmannabedömning. Rätta mig gärna om jag är helt snett ute.
Finns det belägg för att Berg m.fl har skott sig själva så skall det naturligtvis utredas men jag har svårt för att tro på dessa konspirationsteorier.

Sylf: Visserligen tappade vi nån pinne gentemot de lag som vi främst krigar med men det kan vi ju inte göra så mycket åt tyvärr, även om man skulle vilja. Det enda vi kan göra är att koncentrera oss på vårt eget spel och hoppas att resten går vår väg ibland...
Kommentera