Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #163385

Sv: insamlingen
wannabe: Arbetet rullar på. Vi hoppas kunna ha en modell färdig snart, inom några veckor eller så. Tålamod, tålamod. En insamling är en betydlgit större apparat än jag trodde, men jag jobbar faktiskt med det här tillsammans med några andra konstruktiva entusiaster.

Har varit borta några dagar och det är ju bara trist att Huge ensam ska behöva stå upp mot alla gnällspikarna. Jovisst ska man gnälla om man är frustrerad och visst ska man ta fram konstruktiv kritik mot BIF (gärna också lägga fram det när det gäller dvs vid årsmötet). Men i övrigt menar jag att gnäll inte sätter mat på bordet. Föreslår därför i all anspråkslöshet följande:
1. Om man skriver ett inlägg i temat "Hugg klubbledningen längs anklarna" bör man förklara på vilka sätt man tror det löser problemen.
2. Om man kräver nyförvärv bör man förklara hur detta ska finansieras.
3. Om man skriver ett inlägg enligt 1 + 2, dvs "vi kan inte göra några nyförvärv eftersom vi inte har pengar" skulle det se bra ut om man kunde chippa in en eller flera idéer om hur man ändrar på det. En sådabn diskussion förs och alla bidrag är mycket välkomna.
4. Ordet allsvenskan har inte på denna GB att göra. Har ni aldrig hört talas om gestaltterapi?

Heja Huge!
Kommentera