Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1654068

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15

bifhjärta:Härjade? Vad snackar du för skit???? DU ska inte komma och dra brynäs spelare i skiten. DU är skyldiga dem en fet ursäkt. Sen spelar Brynäs inte i Allsvenskan heller vad jag vet. Nä nu får det vara slut på detta skitsnack och alla hån gentemot Brynäs spelare och ledare. Stå upp för Brynäs istället för att slå ned på dem när det går tungt, vi är fans och inte skvallerkärringar.

Sträck på er, brynäsare är inte värda skit från någon just därför att de är brynäsare och brynäsare steider för det vackraste klubbmärket och även om vi inte vinner alla slag.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Carl Lejonkräk: Skit? Vet du inte vad härjade innebär? Ska inte jag komms och dra Brynässpelare i skiten? Jag som med lägger åtskilliga tusenlappar (man ibland knappt har råd med) på att stötta och hylla Brynäs, då har jag fan i mig rätt att kritisera också..

Dessutom, SPELARNA DRAR OSS SUPPORTRAR I SKITEN JUST NU.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15

Carl Lejonkräk: han säger väl för fan vad han vill om spelare och ledare i klubben? Vem fan är du att säga vem man får skriva positivt eller negativt om? Som det såg ut igår och i hälften av alla andra matcherna i serien är våra spelare och ledare inte värda vatten i mina ögon. Vad tror du händer när de spelat ner oss i as? Tror du klubbkänslan håller dessa fjollor kvar i klubben? 

Det kom ganska mycket folk till hallen igår som blev direkt urinerade i ansiktet redan i första perioden. Jag är så less på klubben just nu och har inte mycket positivt kvar att säga..

Kommentera