Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1654107

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15

Powerfade: Jo jag kan köpa att man blir uthängd som offentlig person, och då speciellt om man är någon form av hög beslutsfattare eller har förtroendeuppdrag.

Vad jag inte kan köpa är dock att folk tycker det verkar vara en rättighet att slänga ur sig vad som helst på nätet, ibland helt utan förankring. Man sprider fortfarande rykten som ibland är helt faktalösa, vare sig man säger det IRL eller sitter bakom ett tangentbord.

Denna diskusssion kanske inte hör hemma på ett hockeyforum men jag tycker den är bör lyftas ibland, samt att man rannsakar sig själv lite med avseende på vad man skriver, vare sig det blev storpisk eller inte.

Vi är väl dom flesta här av samma anledning; kärleken till BIF, och vi kan väl alla försöka hjälpas åt att hålla snacket på en schysst nivå, blir så mycket trevligare då :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
vti-peter: Brynäs väcker känslor. Allt från eufori till grym besvikelse och sånt måste kunna spegla det man skriver. Att ösa glåpord över nån är sällan att rekommendera. Undertecknad har bidragit till sånt med även om jag försöker undvika det.

Som lagkapten i Brynäs ÄR man en väldigt offentlig petson i en stad som Gävle och lyfter man 200k i månaden så får man räkna med skit och rykten. Speciellt när laget går dåligt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15

vti-peter: Som andra varit inne på så kan vi ju mest spekulera angående bilden och när den skulle varit tagen o s v. Andersén verkar vara en väldigt seriös idrottsman och jag tror nog inte att han "härjade" även om han gick ut.

Sen kan jag tycka att man som spelare kanske skulle välja sina tillfällen att gå på krog,om inte annat för sin egen skull.

Kommentera