Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1654132

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Carl Lejonkräk: Vad tror du är Brynäs uppgift inom svensk hockey? Att förlora matcher eller? Om något inte fungerar så FÖRÄNDRAR man, det borde inte vara svårare än så. Nu har vi hört i flera månader att de ska jobbas på försvar, boxplay, yadda yadda, men varje gång Brynäs klappar ihop vet man inte vad det beror på. Varför har du fortfarande förtroende för TJ (och oerfarna Dacke och Molin ska tilläggas)?

Varför är det så svårt att förstå? Om det här laget ska bli framgångsrikt igen måste en förändring ske, end of story.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15

Brynäsgubbe: Förändring kanske måste till men det är ju inte vi här på forumet som tar de besluten. Vi är inte tränare, ledare eller spelare i Brynäs, vi har ingenting med hur laget formeras eller vilken taktik som används att göra. Vad blir bättre av att vi sitter här och sågar, bespottar eller postar den ena laguppställningen efter den andra?

Jag kanske inte tycker att vi har de bästa spelarna eller den bäste tränaren men jag håller stenhårt på mitt lag oavsett. Jag kan känna otroligt mycket för de sämsta spelarna i laget som trots att de alltid är de sämsta ändå krigar på och gör sitt bästa. TJ har det tungt som sjutton och han klarar inte att få laget att spela bra och stabilt, jag vet dock inte om någon annan skulle göra det så mycket bättre. kanske, kanske inte.

sen finns ju olika ledarskap, vissa förändrar och vaskar om mycket i lagen medans andra jobbar mer med förtroende och att låta spelare få chansen att misslyckas och på så sätt lära sig av misstagen och med tiden bli bättre.

Som sagt jag vet inte vad som är bäst men det är ju inte jag som bestämmer så jag behöver inte veta heller. För mig räcker det långt att följa laget på distans och hel enkelt heja på dem. Jag är stolt brynäsare i med och motgång.

Redigerad kommentar

Kommentera