Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1654196

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 17/1-15
Davey_22: Absolut, ingen ide att gråta över spilld mjölk.
Sen har förstås skador och ekonomi spelat in till stor del, inte bara en offensivare spelide som TJ och alla inblandade varit överens om att införa, inte minst pga att juniorframgångarna och tanken att utnyttja denna form av momentum sas.
Vi tappade trots allt flera riktigt bra bärande spelare på ett bräde och pengarna räckte av naturliga skäl inte till för att täcka upp dessa förluster fullt ut.
Nu gäller det som sagt att rädda denna säsong och komma undan med hedern i behåll, tror iaf inte på nåt panikartat tränarbyte bara för att vi gjorde en dålig match igår.
Kändes som att spelarna efter 0-1 blev lite förlamade och inte riktigt trodde på den egna förmågan att rubba ett topplag som SAIK. Såg passivt och ängsligt ut, och när det sen såg klart bättre och avslappnat ut i andra så var det för sent att göra match av det hela igen.
Tror inte att tränarna och spelarna analyserat gårdagens bakslag speciellt mkt, jag är mitt i eländet nöjd inför fortsättningen med att linjerna i spelet såg ut som dom gjort i dom 3 föregående vinsterna. Här gäller det att se till positiva saker och inte gräva ner sig alltför mkt pga gårdagens insats.
Kommentera