Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1673515

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK KVARTSFINAL😃
Bratwursten: Tyvärr inser man att det är en bit kvar till toppen när många Gävlebor/hockeysnackare skulle kunna tänka sig att hylla spelarna på stortorget efter 0-4 mot Saik. Nåja, 1-4 eller 0-4 spelar väl inte så stor roll. Nu måste truppen spetsas till nästa säsong om det inte ska bli en repris från i år. Man kanske t.o.m ska sikta högre än spelare som typ Rhodin, Alcen m.fl
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK KVARTSFINAL😃

munkas: Har man realistiska förväntningar, blir inte nederlaget heller lika stort.

Inga hyllningar från min sida, tycker bara Brynäs har gjort det bra med tanke på förutsättningarna om man kollar med nyktra ögon på hur denna säsongen har sett ut.

Vi slog ändå ut FBK.

" Bra med tanke på förutsättningarna " behöver nödväntigtvis inte betyda bra i realiteten, utan är mer en jämförelse mot hur det har sett ut tidigare under säsongen.

Jag är stolt över Brynäs på det sättet de har ryckt upp sig och verkligen krigat och lämnat allt ute på isen, idag blev det soppatorsk men sett är över hela kvartsfinalserien och play-in spelet är jag stolt.

Ja vi är en bra jävla bit från guld :) vi slutade 10a i serien och riskerade att få kvala mot allsvenskt lag, från att leva i ovisshet om det ska bli kvalspel eller inte för bara några veckor sedan, till att pressa Skellefteå i flertalet matcher i en kvartsfinalsserie var något jag inte trodde var möjligt, och därför är jag stolt.

Jag är dock absolut inte nöjd med hur säsongen har sett ut som helhet, men finns en viktig skillnad mellan det och det som står skrivet ovanför.

Nu är det dags att titta framåt, men någon gång ibland måste man även titta bakåt för att få perspektiv och för att lära sig för framtiden.

Redigerad kommentar

Kommentera