Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1673640

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK KVARTSFINAL😃
"Nu är Brynäs säsong över. En säsong som var på väg mot ett stort misslyckande men som slutade som en normal Brynässäsong: utslaget i kvartsfinalen. Bara en gång på de femton senaste åren har Gävlelaget tagit sig förbi en kvartsfinal, guldåret 2012."

Ett makalöst dåligt facit, tyvärr. Att vi aldrig ens kan utmana i kvarten utan alltid blir utskåpade gör inte saken bättre. Brynäs verkar lite halvnöjda att ligga och hovra i SHL som ett mittenlag. Trist för oss fans... Brynäs borde vara ett lag som ska utmana mer och bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK KVARTSFINAL😃

Brynäsgubbe:

tack för god match! Förrutom kvällens match kan ni vara nöjda med ert spel även om ni inte får med er resultaten. Många av era unga killar som är väldigt duktiga, och ni har en ljus framtid men talangverksamheten ni bedriver. Bulan har fått in ett bra go och driv i laget också. Bara att bita ihop, knyta näven i fickan och komma tillbaka som ett starkare lag nästa år.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK KVARTSFINAL😃

Brynäsgubbe: Tror nog inte de är nöjda. Jag hoppas på ett omtag med bengtzen och bulan. Försäsongsträningen hoppas jag de förändrar rejält. Bz kommer hitta rätt spelartyper, det känns som det.

Kommentera