Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1673971

Sv: Laget säsongen 2015/2016
Huge: En bra spelare kostar kanske 300k i våra mått mätt. Om det då krävs nästan det dubbla för att behålla en av elitseriens snabbaste och bästa forwards så tar jag det alla dagar i veckan. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget säsongen 2015/2016
Bifbiffen: Fortfarande inget svar om ekonomin.
Är det rimligt, som Skrubben säger, att ge Sweatt Rödins dubbla lön och samtidigt värva de toppbackar och förlängningar/nyförvärv i övrigt som du kräver för att höja slagkraften tillräckligt mkt för att vi ska kunna konkurrera om guldet på allvar nästa säsong?
Tredje gången nu som jag frågar, försök svara på frågeställningen den här gången, vi vet redan att du vill förlänga med Sweatt till varje pris.
Kommentera

Sv: Laget säsongen 2015/2016
Bifbiffen: Jag är lite inne på att Sweatt Rödin Scott har grym kemi på isen. Tittar man på Sweatts stats så är det ju först denna säsong som hans produktion blivit riktigt bra. En flytt garanterar honom kanske en högre lön med han kanske inte kommer lyckas lika bra.

I Brynäs är han given i förstakedjan, får väldigt mycket speltid, är en stjärna. Frågan är i vilken kedja han platsar i hos SAIK, speciellt om Jimmie E och Lindström ryktas på väg tillbaka.

Sportsligt sett borde han stanna, men money talks...
Kommentera