Brynäs IF

726289 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1733271

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 8/3-16
Andreas Galle: Ja, hur man stöttar sitt lag kan verkligen ta sig olika uttryck, minst sagt. Klart att alla vill att det ska gå bra men just det sätt du pekar på är ju jävligt tråkigt att se och höra.

Och när det gäller Rödins och Salmelas betydelse för laget så har Bertilssons betydelse nästan glömts bort, där har du ytterligare ett rejält avbräck. Som tur är har defensiven funkat bra ändå och Lucas har ju fått chansen och gjort succe.
Inget ont som inte har nåt gott med sig.

De senaste säsongerna har vi faktiskt haft en osannolik otur med just mängden av olyckliga långtidsskador. Man börjar nästan undra om det inte är nån högre makt inblandad, så sanslöst motigt tycker jag faktiskt att det är.
Nu har jag inte kollat upp hur övriga lags skadebild sett ut och det är väl ingen större tröst om flera andra lag skulle ha drabbats av samma elände dom senaste säsongerna, men nog känns det som att vi borde ligga klart i framkant när det gäller elände och motgångar på skadefronten och där det handlat om skador som knappast gått att undvika eller förebygga genom bättre träning eller förberedelser i övrigt.

Såg att Bulan tänker vaska om i femmorna inför playin med början mot Frölunda. Om det finns nån rättvisa så får vi sen Örebro på vår lott, det känns som den mest lättöverkomliga uppgiften. Går vi vidare så får vi ta match för match, blir nog svårt att fälla nåt av topplagen i bäst av 7, men som alltid: det ska iaf spelas om saken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 8/3-16
Huge: Jag ser HV som en något enklare motståndare än Örebro faktiskt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 8/3-16
Huge: Nej det finns inte ord längre för denna förbannelse vi har drabbats av sedan Lasse Jonssons skärskada-09 vill ja minnas, förutom guldet -12 då, det hela är ofattbart märkligt, därför kan man ju tycka att det ska vända nån gång....oddsen på det måste ju vara ganska låga, att vi skulle börja få lite flyt alltså, Men visst det blir svårt att i år ta sej längre än en kvart, skulle vi vinna ett par matcher i en sådan skulle det vara en bra avslutning på säsongen...Men nu är ju Urbom i Saik avstängd dom 2 första kvartarna...Alltid något om vi skulle få dom, i detta läge gäller det att gripa alla halmsrån;)
Kommentera