Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #174601

Sv: BIF-SSK
Efter att ha klagat på Skalmans rapporter om turliga mål idag, och sedan sett desamma på Hockeykväll, får man ju faktiskt hålla med karl´n en aning, åtminstone vad gäller själva MÅLEN. Men nu är det väl oftast så att ett lag som spelat bra en tid och som kämpar och aldrig ger upp, förr eller senare får de här lite turliga målen. Som den gamle golflegenden Ben Hogan svarade när han fick frågan om han inte haft flyt i sin karriär:
"Det är konstigt, ju mer jag tränar desto mer tur får jag"......
Brynäs har ju tydligen tränat mer och hårdare efter tränarbytet.
Enkel matematik....
Det enda orosmolnet just nu är väl isf Angers resa österut.
En skada på honom i detta läge vore lite av en katastrof.
Skönt att vi kunde klättra förbi LHC innan jul, måste vara otroligt stärkande för moralen hos killarna inför omstarten.
Efter att ha sett LHC:s match på 4:an kan man väl konstatera att dom verkar vara i det läge vi befann oss i ett tag. Man skapar ganska mycket men har svårt att sätta chanserna.
Nåja, det är som tur är deras problem just nu, inte vårt.
Facit efter uppehållet är minst sagt hyggligt och dagens match blev som jag trodde, om inte den svåraste så iaf en av de tuffare.
De 3 pinnarna idag var iaf den bästa julklapp vi Brynäsare kunde få, alla kategorier. Nu är det bara att gasa på mot slutspel. Första steget blir att som tack för hjälpen idag, dänga till Timrå efter julfirandet, ett firande som dessutom kommer att gå i positivismens och glädjens tecken........
Amen to that, som tysken sa. :-)))
Kommentera