Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #175350

Sv: Värvningar!
Lilljanne:

Men det är hårt arbete som givit oss alla dessa pengar. Hårt arbete av herrar som Denny Eriksson och Ove Ljungåker mfl. Dessa herrar klarade av att hålla HV kvar i eliten med en budget mil under den Brynäs har nu. Denny höll hårt i vartenda öre och HV låg och slogs kring strecken år efter år samtidigt som bankkontot växte och växte. Ett bra år juniormässigt och värvningsmässigt gav oss ett oväntat guld under den tiden.

Det gamla HV71 lade grunden för det nya HV71 genom att klubben kunde köpa loss Rosenlundshallen för 7 mille från kommunen och bygga Kinnarps Arena för ytterligare ett 90-tal miljoner. Detta skedde samtidigt som ett generationsskifte i klubbledningen och den nya ledningen har på ett bra sätt tagit vara på de förutsättningar den gamla ledningen givit dem.

HV gick i täten för den arenautveckling vi nu ser. Man gjorde det utan kommunens hjälp, tom trots kommunens ovilja att hjälpa till. Man hittade lösningar i näringslivet och lade ut stora summor själva. Man tog stora risker då man inte visste hur det skulle slå ut, och belöningen för det ser vi nu.

Jag tycker HV har arbetat hårt för, och är värda den framgång de har nu.
Kommentera