Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #175530

Sv: Värvningar!
Debatten här på sidan den sista tiden mellan HV71 och Brynäsfans får mig att bli en aning konfunderad, främst med tanke på vissa Brynässupportrars argumentation. Under hela hösten har det tjatats om Brynäs dåliga ekonomi, dåliga ledning, dålig uppbackning av sponsorer i Gävle etc. HV verkar ha lyckats ganska bra med alla dessa bitar och är det ärligt talat inte ett sting av avundsjuka man kan ana här hos vissa personer?
Snacket om köpelag är som sagt rent trams, alla lag är köpelag mer eller mindre i dagens läge. Skillnaden är bara den att ekonomin varierar mellan lagen, därav också kvaliteten på värvningarna. Att i ena sekunden gapa om att man inte värvar i det egna laget och i nästa anklaga ett annat lag för att man agerar pga att man har möjlighet, det rimmar ganska illa tycker jag.
Sedan kan man ju ha åsikter om HV:s spelstil, det är en annan femma. Jag tycker iaf inte att HV spelar mer "tråkigt" än ngt annat lag i ES. Det är nog så att man fortfarande får dras med denna stämpel pga sitt spel under de första trevande åren i ES, då materialet knappast räckte till för att spela glamourhockey direkt.
Allt beror ju också på från viliket håll man betraktar det hela.
"The beauty lies in the eye of the beholder", som tysken sa....
Kommentera