Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1756183

Sv: A propósito de nada
Skrubben: För mig är dom givna där också. Men det är lite känslan överlag. Bulan la ju sällan dom i olika kedjor förra säsongen fastän man tyckte att Pathrik skulle må bra av att slippa brorsan då och då. Sen ser det lite annorlunda ut idag, såklart.

Jag håller däremot med dig på alla dina punkter. Pricken över i:t på denna trupp skulle dock vara om Jensen överraskade och kunde axla centerrollen i andrakedjan, jag tycker Granström är en väldigt duktig spelare men vill helst inte ha honom på topp 6.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Jag tror nog att brorsorna kommer att separeras i vinter men att de kommer att sättas ihop ibland vid frånfälle.
Om någon topp 6 forward saknas så är ju Ponthus ett säkert kort att sätta in brevid brorsan.
Vi har ju en helt annan bredd på anfallssidan nu så twinsen är inte lika givna ihop. Vi skall dock inte glöma att deras samarbete stundtals är lysande och att det avgjorde några matcher redan i fjol.
Det är faktiskt inte heller omöjligt att Ponthus tar ett stort kliv framåt i utvecklingen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Att han höll fast Westerholm i en tredjekedja förra säsongen var ändå förståeligt. När Vrana blev skadad ville han inte spräcka alla kedjor, utan valde istället att spela Ollas som center.

Nu är förutsättningarna helt annorlunda. Och det måste också Bulan fatta. Det finns ingen annan i laget som kan spela center i en första- eller andrakedja. Men jag är som sagt oerhört spänd på hur laget formeras!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
I grund och botten är PaW alldeles för duktig för en tredjelina. Han kan fan göra 50 pinnar en säsong om han får mycket istid och bra omgivning.
Kommentera