Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1756244

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag gjorde nästan en exakt likadan uppställning som dig för forwards. Enda skillnaden var att jag bytte plats på Johnson och Lindblom för att få en bättre balans mellan rightare och leftare.

En tanke som också är värd att tänka på: Om Fälth inte hade varit ett nyförväv, hade han i sådana fall platsat bland sex backar? Jag förstår tanken som många har att Fälth ska spela i topp 6, eftersom att Bengtzén omöjligt kan ha värvat en sådan spelare som sjundeback eller sämre. Men är han verkligen bättre än t.ex. Pudas och Zanetti? Man kan skylla hans skrala poängskörd på inte spelade i PP alls förra säsongen. Men det gjorde å andra sidan inte Zanetti heller, och hans poängskörd var nästan dubbelt så hög. Sedan tror jag också att Pudas är given i ledarstabens ögon. Han beskrivs som "en back att bygga laget kring under många år framöver" av Bengtzén.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Enda anledningen att jag satt Pudas som 7e var för han verkligen inte är någon personlig favorit hos mig. Men han får gärna motbevisa och vara topp4 back hos oss! Visst har han skills men han spelar med alldeles för små marginaler, han har inget bra skott, dålig skridskoåkare(speciellt bakåt) och för tunn i närkampsspelet.
Kommentera