Brynäs IF

725351 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1775625

Sv: A propósito de nada
Peja: Lite mer fakta kring Jensen och varför han valde Brynäs. Jag tror tvärtom att det var fler än Brynäs som var intresserade och att det inte alls var den enorma chansning som du vill få det till.
Hans axelskada var ju en relativt vanlig hockeydito och som normalt sett inte brukar vara så svårläkt, även om tiden för läkning kan vara lång.
Om vi spekulerar i att axelskadan var av ungefär samma art som ex Andersén och Bertilsson drabbats av, så verkar BZ och vårt medicinska team isf ha gjort en korrekt bedömning. Båda har genomgått samma operation som Jensen och eftersom både Andersén och Bertils operationer verkar ha lyckats mkt bra så finns det ingen anledning att tro nåt annat än att Jensens också har blivit lyckad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är alltid en chansning att värva en spelare som har varit väldigt mycket skadad det senaste året. Även om själva skadan var OK så kan nya skador lättare uppstå när en spelare har spelat så lite hockey. Det var ju antagligen därför som JJ bara skrev på ett 1-årskontrakt med Brynäs, rent hockeymässigt visste BZ var han fick.
Kommentera