Brynäs IF

725434 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1794497

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Peja:
Klassisk tuta och kör utan förväntningar... = )
Nu gör de poäng vilket såklart är bonus.
Akademifönstret skall naturligtvis stå på vid gavel så det sprutar adrenalin om det.
Problemet blir avvägningen. Om Asklöf & his boys blir skadade eller sjuka, hur djupt får vi gräva då och vad hittar vi då för kvalitet?
Nu har vi hamnat med tyngden på den säkra sidan i utgångsläget och gläntar på framtiden vid skador och sjukdomar. Hur mycket marginal finns det?
Sen skall ju juniorlagen utbildas också.
En smart grej som vi förkastat utan analys (?) är detta:

"För att inte de begåvade spelarna skulle försvinna till andra klubbar skapades då ett talangutvecklingsprojekt. Spelare som står på gränsen mellan juniorverksamheten och A-laget, får i projektet en möjlighet att fortsätta utvecklas och satsa på sin sport inom föreningens väggar. Spelarna i projektet ges också en mindre ersättning så att de har möjlighet att satsa helhjärtat på sin sport. Spelarna i talangprojektet kan fortsätta att spela i föreningens J20-lag eller lånas ut till en Allsvensk klubb på kortare eller längre tid. Allt beroende på vad som är bäst för individens utveckling. Spelarna kan också få en möjlighet att spela med A-laget när det finns platser lediga."

(Källa: Brynäs IF, Morgondagens Brynäsare)

Men, men... nu tränar vi hårt hela året. = )
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Kan inte finnas en enda hockeymålvakt som trivs med ett sånt hattande vi har i Brynäs. Hur i hela friden ska man få en kontinuerlig nivå på det här sättet?
Kommentera