Brynäs IF

725450 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1794499

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Bulans coachning är en parodi. Det är ju för fan pinsamt.
Han sätter ihop en förstakedjan med Alcen-Granström-Paille och en Andrakedjan med Mannberg-Blomqvist-Westerholm. Trodde han verkligen att det skulle funka? I mina ögon är det två fjärdekedjor.
Sen inte nog med det, han byter målvakt varannan match. Vad är problemet? Tror han att det är pojkar 10 han coachar där alla ska få spela lika mycket?
Varför inte spela det bästa laget?

Sen kommer vi till PP... han har kört samma enhet hela säsongen där spelet inte fungerat. De enda pp-målen vi gjort har varit grismål. Varför gör han inte något åt det??
Sen varför tar han ut målvakten 1 minut för tidigt varenda jävla match??? Visst, det funkade någon gång förra säsongen, men det börjar bli frustrerande att släppa in ett mål i öppen bur när man ska jaga ikapp. 10/10 gånger vi spelar med 6 man så slipper vi in avgörande mål.

Lovar att juniorerna får stiga åt sidan i nästa match om Johnson och Pathrik är tillbaka. Då slutar jag kolla matcherna på plats.
Näedu bulan, gå till Luleå du så kan du köra deras lag i skiten istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Chris11: Har du ens orkat titta på hur många minuter Mannberg och Alcén spelade i matchen? 9:31 och 7:30 = den tid man får i en fjärde kedja... Du kan ju iaf bemöda dig med att kolla fakta först innan du "rasar".
Kommentera

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Chris11: Jag vet flera som la Brynäs IF åt sidan inför denna säsong när BIF sa att man skulle satsa på Felix igen. Förra våren var ju galet dålig, där skrämde man nog iväg trogna besökare för flera år framöver. Man behövde inte vara expert för att se att Felix inte var redo förra våren. Men det är inte Felix uppgift att se detta, det är Brynäs uppgift. När dessa tecken syntes direkt i höstas och man fick chansen att kontraktera Lindbäck men inte gjorde det ... där rök chansen om ett lyckat år. Otroligt märkligt att en förening kan omsätta 150 mille och ändå inte vara noggranna hela vägen. Man sparkar folk till höger och vänster på kansli mm, och säger att man ska bygga ett starkt lag. Tydligen bara ord.
Kommentera

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Chris11: "Lovar att juniorerna får stiga åt sidan i nästa match om Johnson och Pathrik är tillbaka"

Ja. Risken finns. Jag hoppas dock man bänkar mannberg och sätter Alcen som 13e med BP ansvar.
Kommentera