Brynäs IF

724912 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1794524

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Skrubben: Igår tycker jag Bulan gjorde många aktiva val i sin coachning. Han spelade Lindbloms femma vartannat byte när de jagade. Han testade Kapten i PP( gick så där va?). Juniorkedjan fick efter Lindbloms kedja mest speltid i tredje då dom var heta. Pow, Mannberg och Alcén spelade knappt i andra halvan av matchen. Gunde hade 19 min efter två perioder. En mycket mer aktiv Bulan än normalt. Att spelarna sen inte kan göra mål, är ju knappast Bulans fel.
När det kommer till val av målvakt är jag däremot helt enig och tycker Rautio ska stå merparten av de återstående matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
HitTheLights: Angående att Bulan måste rycka upp sig så syftade jag inte på matchcoachningen igår. Den var riktigt bra som du skriver. Äntligen vågar han ge Jensen-kedjan betydligt mer istid än övriga kedjor.

Det jag syftade på angående honom är att han inte har förberett laget tillräckligt innan matchstart. Både mot Djurgården och Malmö har vi startat matcherna otroligt dåligt. Igår spelade vi inte så dåligt så att vi var förtjänta att ligga under med 0-2. Och då återkommer vi till målvaktsvalet. Nu antar jag att Rautio står minst 2 matcher denna vecka.
Kommentera

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
HitTheLights: Håller med om att coacingen var aktiv och bra och att vi skapade massor av chanser.
0-1 målet satte ton och det var svårt att hantera med vårt sargade självförtroende. Visst skall Sandström få sina matcher men just nu måste vi sätta säkraste valet i mål, så är det bara. Nu räknar jag med att Rautio får i alla fall 10 av de sista 14 matcherna om ingenting oväntat inträffar.
Kommentera