Brynäs IF

724912 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1794545

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
Chris11: Nej de spelade sparsamt mer än halva matchen inte bara sista perioden. Att Alcén fick fortsatt förtroende i "förstafemman" (alla vet att det är Linbloms -Jensen - Clark som är leadingline) är inget konstigt, han var riktigt bra mot Frölunda. Jag vet inte riktigt vilka kedjor du tycker skulle vara bättre att sätta upp inför match med så många skadade/sjuka? Det var också självklart att juniorerna skulle fortsätta tillsammans när de gjorde en så bra match senast. Äntligen vågade Boqvist spela ut. Han har sett vilsen ut när han spelat i andra formationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MIF Redhawks 28/1-17
HitTheLights: Känns samtidigt lite "orättvist" mot dom mer etablerade och förväntat ledande spelarna, när dom får kritik och allt beröm går till juniorerna i termer som "titta på junisarna, varför kan inte dom välbetalda stjärnorna göra likadant, bedrövligt!!!!".
Junisarna är i en lite annan sits, dom har inga större förväntningar på sig och kan i det allmänna läget där många av de mer etablerade spelarna inte fått spelet att funka så bra samtidigt som dom förväntas ta stort ansvar, spela ut på ett helt annat sätt. Det man iofs kunde dra lite slutsatser av igår var väl att dom lyckades bra med att få in pucken på mål så fort som möjligt, där övriga femmor kanske försökte vara alltför konstruktiva. Båda målen var ju också frukter av hårt jobb framför kassen och den typen av skitmål är det inte ofta vi lyckas få med sig.
Det här fråntar naturligtvis inte juniorerna deras prestation, tvärtom. Riktigt kul att se och även om vi inte lyckades vinna igår så har deras energi helt klart smittat av sig på övriga laget. Det är den där förbannade ineffektiviteten som fortfarande spökar. Nån som har känningar hos "Ghostbusters" eller nåt liknande??
Kommentera