Brynäs IF

725299 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #180785

Sv: BIF-TIK
Det är väl ändå inte så att samma lag som spelat stundtals lysande hockey de senaste matcherna nu plötsligt bara är ett gäng sopor utan grundspel? Gårdagens match var en genomklappning, varken mer eller mindre. Glöm inte att Timrå är seriens bästa bortalag, extra tända efter att de fick stryk hemma. Kombinationen av det med ett för dagen mycket svagt målvakts- och försvarsspel blev 2-7. GP sade en intressant sak efter matchen; det är en hårfin skillnad mellan självförtroende och självgodhet. Han hade känt i truppen att något sånt skulle kunna hända. hade han konsulterat Jompes lördagshemmamatchteori hade han vetat vad som skulle ske. Vi är helt enkelt kass på lördagsmatcher hemma. Vete gudarna varför, men kolla statistiken.

Föärhoppningsvis tjänar det här som en rejäl sporre att hela laget måste vara tända och kämpa från första till sista minut. Vi har just nu fallit in i det för Brynäs vanliga syndromet att låta motståndaren göra första målet. Inget mer av det.

Onödiga utvisningar är ett annat problem som GP måste ta tag i. Nu var det inte många utvisningar igår, men Molins tre utvisningar var minst två för mycket. Jag vill se mer professionalism från honom, mycket mer.

Håller med Cusken att en stark insats imorgon mot Modo är avgörande för att vi ska komma tillbaka i flytet igen. I princip alla resultat gick emot oss igår, desto viktigare att ta poäng imorgon.
Kommentera