Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1811375

Sv: MATCHTRÅDEN
Surrealistiskt att vinna första kvartsfinalen med 6-0. En match där allt klaffade för Brynäs och ingenting klaffade för LHC. Utklassning, helt enkelt.
Blev komiskt när Arto insisterade att lagen var ungefär lika bra men att Brynäs var mycket effektivare. Eller som när Brynäs parkerade i LHC-zonen i 2-3 minuter och Arto förklarade trycket med att varje sargstuds gick Brynäs väg. Herregud!
Extra skönt att många spelade levererade poäng och att Berguven höll nollan. Nog för att Berguven inte stod på huvudet direkt, men en nolla är alltid en nolla.
LHC hade som väntat bara en kedja som hotade. Stoppa Little & co och du stoppar deras offensiv. Resten av deras forwards är bara hårt jobbande och fysiskt spelande grabbar. Ingenting att oroa sig för annat än att de förstås delar ut en och annan tackling, men det får man vara beredd på i slutspel.
Tror det viktigaste nu är att ladda om mentalt. Eller att nollställa sig mentalt, rättare sagt. Det är fortfarande bara 1-0 i matcher, precis som det hade varit vid 3-2-seger efter sudden death.
Det som jag hoppas är att Brynäs går ut i högt tempo i match 2. Forechecka stenhårt, spela tight (särskilt mot Littles kedja) och sänk deras självförtroende ytterligare. Det skulle bli väldigt mentalt påfrestande för LHC-spelarna om Brynäs tar hem ytterligare en match med klara siffror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Peja: Ja att nollställa sig är viktigt nu, det är som inom konst och film, när man gjort ett fantastiskt verk skall man slänga bort det sen för att nollställa sig för ny utmaning, det hoppas jag Brynäs gör..oerhört viktig match imorgon, dels brukar inte Linköping vara lika bra här som hemma "normalt sett" även om de vunnit en match denna säsong i Gävle med 2-1....Om Brynäs vinner imon har vi ett fantastiskt utgångsläge...Brynäs fysik avgör tror jag :)
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Peja: Du får inte dissa Arto. Ny regel.
Kommentera