Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1820520

Sv: SEMIFINAL
Skickat detta till SHL

I gårdagen match mellan Brynäs och Frölunda åkte Linus Ölund på en en tackling som tog i huvudet. Linus kunde inte fullfölja matchen. Varför är detta inte matchstraff? Frölunda spelaren hoppar in i tacklingen och träffar klart och tydligt huvudet!
Sedan i samband med Clarks 2-0 mål så ser man att Jusso Ikonen åker på en solklar Sleewfoot framför målet. Detta borde också gå vidare till disciplinnämnden då det kan jämföras med den avstängning som Jimmie Ericsson åkte på tidigare denna säsong. På repriserna ser man klart och tydligt att Frölundaspelaren använder både ben och armar för att fälla Ikonen baklänges. "Tacklingen" innebär hög skaderisk vilket borde resultera i ca 2 matchers avstängning. Nedan hittar ni en länk som visar situationen eftersom ni inte verkar vara kapabla att kolla upp saker och ting själva när det gäller Frölunda

Det var allt jag hade att säga om den matchen. Men som ni kanske vet så åkte även Bertilsson på en hjärnskakning i matchen innan då man än en gång klart och tydligt ser att Frölundaspelarens armbåge tar i huvudet.

Skärpning!

Länk: twitter.com/twittigrarna/status/852261623968518144
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SEMIFINAL
{Hansson86}: Bra, det vore väl ändå inte fel att få en förklaring till varför man inte gått vidare med dessa situationer. Skrämmande helt enkelt!
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
{Hansson86}: skicka samma text till domarförbundet och disciplinnämnden.
Kommentera