Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1820744

Sv: SEMIFINAL
Vuollerim: Fan det här låter inre bra
"Tränarduellen
Thomas Berglund är redan klar för Luleå till nästa säsong. Är det något som gör att hans tankar redan är där eller bidrar det till att han vill avsluta snyggt i Brynäs? Oklart, än så länge. Berglund har annars känts pressad i slutspelet. Han har stängt in laget efter stora förluster och vägrat gå på presskonferenser och tagit tillbaka petade spelare.
Roger Rönnberg har drillat sitt lag i snart fyra säsonger nu. En tränare som gillar när det blir mer press runt sitt lag och han stortrivs med rollen just nu. Har byggt ett lag med fyra kedjor som ska kunna leverera. Rönnberg har fått ut max av flera spelare men flera spelare letar fortfarande efter formen. Känns harmonisk och var ovanligt självkritisk efter 0–6-förlusten senast mot Brynäs."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SEMIFINAL
Carl Lejonkräk: Fake news
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
Carl Lejonkräk: Tänk på att texten ska främst läsas av frölundaiter. Den är ju lite vinklad att Frölunda har en fördel på flera punkter och det är precis vad deras läsare vill höra. Hoppas spelarna har samma inställning...
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
Carl Lejonkräk: Fast den här delen av analysen från GP känns bättre:

Hjärtat för märket på bröstet
Brynäs har en extremt stolt och fin historia att se tillbaka på. Att spela för klubben från Gävle innebär att du spelar för en av de mest framgångsrika klubbarna i Sverige – något som gör att du alltid ger allt på isen. För spelarna i Frölunda måste märket på bröstet vara det man spelar för nu på fredagskvällen. I en match sju är det oftast inte de snygga dragningarna som avgör. Det som brukar avgöra är i stället vilket lag som vågar och vill mest när det verkligen gäller. En sits som spelarna i Frölunda visat sig trivas i – flera gånger.
Kommentera

Sv: SEMIFINAL
Carl Lejonkräk: en hungrig bulan mot en mätt Rönnberg 👍🏻
Kommentera