Brynäs IF

725298 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #182272

Sv: "Säcken" sparkad
Lilljanne: Hmm "ett lag med oändliga resurser" Jag tycker mig känna igen det från den här sidan. Framförallt lät det så före ES start. Lag som har pengar och köper dyra/färdiga spelare kommer att dominera ES lång tid framöver. Framförallt nämndes Linköping och Södertälje. Två lag som ja....kolla i tabellen. Ingen nämnde Timrå och vad har dom köpt för dyr/färdig stjärna förutom Kapanen. Brynäs vad har dom köpt..Kösa som enligt vissa knappt skulle platsa i Brynäs pro-lag. Det är lätt att sitta här och vara efterklok, även fast det är en bit kvar av säsongen. Men det är uppenbart lika lätt att skrika långt före en enda match har spelats.

Efter att Esko fick sparken och Gunnar/Micke har utnyttjat spelarmatrialet på "rätt" sätt så är inte Brynäs något bottenlag. Dock finns det mer att önska. Men att lägga dyra pengar på färdiga spelare är det få lag som lyckas med, fler som misslyckas.
Jag vill givetvis se förstärkning i laget till nästa säsong, det är ett måste. Man får verkligen hoppas att SK (oavsett vilka som sitter där) lyckas vaska fram några diamanter som inte riktigt är färdigslipde men blir det under säsongen i Brynäs.

Nu är det inte många timmar kvar av detta dystra år, nästa kan (nästan) bara bli bättre. Vi kan fortfarande göra något som inte VF kan. Nämligen klättra i tabellen!

Gott nytt år alla Brynäsare!
Kommentera