Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837579

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Vem som utövar härskarteknik eller vem som är mest ickehockeykunnig på detta forum är helt ointressant..

Sunken är INTE tillräckligt bra för att spela i SHL 2017/2018.. om folk inte ser det så vettesjutton vad ni besitter för hockeykunskaper...

Och SHL är ingen korpserie där alla får vara med eller där man ska puttinutta med de svaga likt en innebandymatch i årskurs 3 där läraren lyfter med alla..

Det räcker inte att du var en stabil SHL-spelare för 3-5 säsonger sen.. det räcker inte med att man kämpar... har blir rundad konstant och precis likt Zanetti får hisp så fort dom har pucken...

Det håller helt enkekt inte! Det är ingen häxjakt, det är bara den simpla sanningen.

Och Sunken har INTE varit en positiv överraskning som Melin säger! Sunken har bevisat exakt det alla trodde redan innan säsongen.. Att han INTE håller på den här nivån...

Så.... Melin uttalande leder ju bara till att man antingen tror att Melin på riktigt tycker Sunken är bra alternativt att han vill vara snäll och hylla honom trots att han inte tycker han är bra.. och båda två alternativen gör en supporter matt då vi pratar SHL och inte korp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Läktarexperten: "Så.... Melin uttalande leder ju bara till att man antingen tror att Melin på riktigt tycker Sunken är bra alternativt att han vill vara snäll och hylla honom trots att han inte tycker han är bra."

Ja, eller så utgår man ifrån vad frågan egentligen gällde: vem som har överraskat på Melin?
Och utifrån förutsättningarna som Sunken haft så känns det inte speciellt förvånande att han måste ha överraskat Melin på ett positivt sätt.
Sen är det som Peja också säger: en del psykologi för att boosta en kritiserad spelare, utan att fördenskull sopa det negativa under mattan.
Kritik mot enskilda spelare tar man isf internt och inte i en intervju i lokalmedia.
Och som Peja även säger: många gånger handlar det om omgivningen och hur den agerar när en spelare begår ett misstag, vilket känns lite extra applicerbart på en spelare som Sunken, då han är en relativt enkelspårig spelare, sas.
Kommentera