Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837590

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Skillnaden är att jag ofta gör det som svar på dina redan nedsättande/sarkastiska kommentarer. När du dessutom skriver "otränade hockeyögon" och "läktarcoacher" så fort man råkar ha en åsikt (en beskrivning som du för övrigt använt för i princip alla här på forumet) så är det inte konstigt att du upplever att folk blir lite snea på dig. Enligt dig måste man jobba med hockey för att ha en kvalificerad åsikt. Ungefär som att man måste vara kock för att avgöra om en maträtt smakar illa...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Inne på ett forum som här handlar det inte ett jävla dugg om hur mycket hockey man kan eller inte. Alla måste få ha rätt till sin åsikt oavsett hur mycket man kan.
Man diskuterar hockey och Brynäs i synnerhet för att man älskar Brynäs och hockey.

Det jag personligen kan störa mig på så in i helvete är allt detta jävla dravel om vissa spelare vid varje match. Detta eviga hatande för att man hatar en spelare eller bara vill ha bort honom från klubben.
Finns några spelare jag tycker mindre om i dagens Brynäs - men inte fan sitter jag bakom en dataskärm och spyr galla över dessa bara för att jag är arg/frusterade eller vad man nu kan vara.

Det är så lätt idag att skriva/skrika ut en massa skit.
Men varför inte istället tänka i en annan bana, som tex..
Ta Hv71s 1-3 mål mot oss som alla spyr galla på Felix för att han släpper in ett mål från blå.
Har ni i detta läget haft en repris via tvn som studerar ut exakt vad Felix ser i detta läget? Ser ni att han ser pucken hela vägen? Ser ni att han inte är skymd?
Jag tycker också att den ser billig ut MEN man måste ha hela bilden klar för sig innan man spyr galla.
Försöka att sätta sig in i vissa situationer i olika matcher med att tänka sunt.
Ett felskär kan betyda så otroligt mycket - åt vilket håll som helst.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Häskarteknik:


Förlöjligande:
Att genom ett manipulativt sätt framställa någons argument eller person som löjlig och oviktig. Detta genomförs till exempel genom att använda slående men ovidkommande liknelser. Även att inför gruppen anmärka på någons yttre är ett sätt.

Guess who😀
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Jag använde "otränade hockeyögon" som en karaktäristik på de flesta härinne som jag antar inte har samma blick för spelet och/eller samma förmåga att avgöra en spelare agerande, som en skolad tränare som Melin har.
Så snacket om att det skulle vara nedsättande på nåt sätt att i det sammanhanget beskylla dig, mig själv eller nån annan härinne för att ha ett otränat hockeyöga är ju dels löjligt men framförallt felaktigt och obegripligt.
Och tjatet om "läktarcoacher" härinne har vi dragits med sen urminnes tider och fortfarande påstår du och andra att det skulle vara nåt nedsättande.
Hur fan kan det vara det, när vi sitter härinne och leker coacher, även om det bokstavligt inte sker från läktaren?

"Enligt dig måste man jobba med hockey för att ha en kvalificerad åsikt."

Nä, det måste man inte alls.
Men det underlättar kanske att man jobbar med hockey, om ens åsikter ska tas på mer allvar än om man INTE jobbar med hockey.
Kommentera