Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837670

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Grejen är den att Sandström har en otrolig tendens att släppa in "till synes enkla mål men som egentligen är jäääättesvåra". Kan inte komma ihåg en enda Brynäsmålvakt med lika tydlig tendens att göra det.
Minns något långskott som han släppte in förra säsongen, en riktig tavla, så försökte somliga få det till att eftersom spelaren fick en sån felträff (sköt ett så uselt skott) så blev det otroligt svårt för Sandström.
Helt plötsligt blev logiken "ju sämre skott ju svårare är det att rädda", typ. Helsnurrigt och alla som har spelat vet att det absolut inte gäller vid långskott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Om du inte kommit på en enda så ska jag fräscha upp ditt minne: Honken hade också en tendens att släppa in billiga mål emellanåt....
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Precis det jag och mattiaskarlgren är inne på: med betoning på "till synes" enkla mål.
Är rätt säker på att majoriteten av dessa påstådda tavlor har berott på nånting som stört Felix men som vi åskådare inte har uppfattat.
Dessutom är det ytterst sällan en målvakt utåt sett skyller på ex en styrning eller att han varit skymd, även om fallet de facto har varit så.
Därmed inte sagt att man ska utesluta en ren tavla i vissa fall, men att varje fall har varit en tavla låter helt enkelt inte sannolikt.
Kommentera