Brynäs IF

724823 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837678

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Ja. Och därför fick Honken gå. Men skulle ändå påstå att Sandström är ännu värre vad gäller att släppa in billiga puckar. Tycker även Honken har överglänst Sandström de senaste säsongerna trots att han har stått i sämre lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Honken fick förmodligen gå för att han ansågs för gammal och att man hellre ville satsa för framtiden. Då tog man hellre in en lite yngre men ändå rutinerad målvakt som back up till Felix, det är min bedömning. Om det var rätt eller fel är svårt att säga idag.
Och att Honken isf överglänst Felix i ett sämre lag känns bara naturligt.
Honken höll fortfarande hög klass i KHK samtidigt som Felix var under utveckling och samtidigt skulle prestera med mkt mindre istid att försöka prestera på.
Dessutom: Honken spelade förvisso i ett på papperet sämre lag men han stod bakom ett mkt defensivt spelande dito. Bara att titta på KHK idag, dom spelare väl likadant som under Honkens tid i laget. Hade fram till igår inte släppt in ett enda mål i BP. Så jag skulle isf vilja vändas på steken: Honken har isf överglänst Felix de senaste säsonger därför ATT han spelat i ett mer defensivt inriktat lag som hjälpt sin målvakt på ett bättre sätt än vad Brynäs har gjort när det gällt Felix.
Kommentera