Brynäs IF

724852 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1837691

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: De flesta härinne har nog sett nästan alla matcher Felix gjort i SHL. Det är underlag nog för att påstå att han är svag på skott utifrån och styrningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Davey85:
Peja: Ni går ju trots allt ifrån grundtesen som jag bygger min diskussion på.
Jag kan också tycka att många av puckarna är för enkla och att han självklart måste bli bättre på det spelet.
Det jag menar som ni också fattar är att innan varje person här inne skriver en massa skit om enstaka spelare (vissa spelare får klart mer) så kanske man ska titta 2-3 gånger extra på repriserna och analysera med sig själv ifall det kanske finns några omständigheter som gör/gjorde att spelaren gjorde som den gjorde.
Men att bara spy ur sig galla här inne så fort någon gjort något blir ganska tråkigt att höra.
Att alla däremot gärna får diskutera om exakt vad som helst det gillar jag. Men när det blir spelarpåhopp på ett i mina ögon sett oschysst sätt så känner jag att jag hellre tar bort mig själv från sajten om det ska fortsätta.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Davey85: Vet inte om ni som tycker att Felix släpper in många skott från långt håll, direkt eller via styrning, noterat att det är så de flesta mål i modern hockey görs på det viset. Man har också förändrat sättet att skjuta på från att skjuta hårda slagskott till lösare s k tysta skott som ser retfullt enkla ut att ta.
Med det sagt så tror jag att de flesta är överens om att Felix utmaning är att få en högre lägstanivå. Det gäller nog i och för sig i stort sett alla unga målvakter och är säkerligen en viktig orsak till att målvakter når sitt max relativt sent.
Att Felix också har hög högstanivå och är en målvakt som ofta spelar bra i viktiga lägen, en s k matchvinnande målvakt, är de flesta experter också överens om. Utom en del experter på detta forum förstås...
Kommentera