Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1837730

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Härligt... i mina ögon så har jag det namnet för att jag bytte till det namnet igår med glimten i ögat!

Fortfarande så grundar inte jag min besvikelse över att vi anställt Roger på dessa tre matcher.. Utan på det faktum att vi anställt honom och jag tycker inte han uppfyller de krav som Brynäs bör ha med tanke på vart kubben befinner sig i hierarkin efter förra säsongen.. Om du kan berätta för mig i vilken klubb efter år 1999 som Roger Melin i Elitserien/SHL har lyckats i så lägger jag mig platt. Det är en sak att välja en lovande upcoming tränare som inte hunnit med att prestera på denna nivå än men man ser en stor framtidspotential i personen i frågan, men att välja en äldre tränare som hade sin peak år 1999 (!!!) är för mig obegripligt. Jag skulle kunna ge han säsongen 2011 som ett lyckande då han förde AIK till en kvartsfinal. Thats it. Misslyckat i Färjestad Linköping och Frölunda. Som alla var då det Brynäs är nu, ett topplag.

Men helt allvarligt, är det detta ni förväntade er som meritlista på Brynäs nya tränare efter en säsong där vi var ett mål från guld?

Klart man är besviken och det tycker jag man har all rätt till att vara.

Och jag tycker att vi har för dåliga målvakter för att i år kunna konkurrera om ett guld då vi antagligen rent truppmässigt peakade förra året och skulle i år behöva ännu bättre målisar då truppen känns svagare (då Lindblom bar laget mer än vad folk tror) och för att det knappast var pga av målvaktsspelet som vi knep silvret. Det var definitivt utespelarna som bar laget förra året. Vilken del av truppen var svagast, målvakterna.

Tycker jag det är bullshit? NEJ.

Där fick du mina svar på dina frågar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Läktarexperten: Tomas Jonsson var nog en lovande upcoming tränare med framtidspotential när han anställdes av Brynäs. Gick inte så bra. Krävs nog en hel del flyt för att lyckas med nybörjare.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Bengtzen om Bertilsson idag:

"han har en lättare skada men planen och förhoppningen är att han ska kunna spela i slutet av nästa vecka.."

Avdelning "krasslig".
Kommentera