Brynäs IF

723911 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1837888

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Läktarexperten:
"Gävlebor är inte som Leksingar som alltid kommer till arenan trots motgångar, tyvärr."

Lite kul när dom var 3600 betalande igår men kanske bara 2600 i arenan ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Inkazar: Ja alltså ska vi göra en sådan jämförelse så kan du ju tänka dig hur det skulle sett ut i Gävle ikväll på läktaren om vi ex åkt ur SHL för någon säsong sen istället för att plockat in Bulan den säsongen som räddades oss ifrån att kvala nedåt och tog oss till kvartsfinal ist..

Tänk 3 raka säsonger i Allsvenskan och ikväll match mot Oskarshamn... Mår dåligt av tanken.

Utan sina fans stöttning i alla år av pendling upp och ned mellan de två högsta serierna så hade inte Leksand funnits idag... hur gärna man än vill blanda in kommunaldoping osv i resonemanget... OM vårt kära Brynäs hypotetiskt hade gjort samma resa som Leksand senaste 10 åren så hade Brynäs inte funnits idag... Gävlepubliken "ställer endast upp" när det vankas avgörande kvartsfinal alternativt semifinal... Då ska ALLA på hockey helt plötsligt. Med undantag när just nämnda Leksand kommer på besök till Gävle.

Förstår ni resonemanget? Ja Leksand hade en dålig publiksiffra igår tydligen. MEN det är efter 10 års sportsligt fiasko.. Ge Brynäs 1-2 säsonger i Allsvenskan och vi finns inte längre.

Man ska inte tänka negativt, men det är oroande att vi har så jäkla svårt att dra folk fast vi som förra året spelade grym ishockey. Bara när det blir kamp om semifinalplats så kommer folket.
Kommentera